top of page

Hvem er jeg?​ 

Mit navn er Helle Rohde Hjannung, jeg er mor til 3 voksne børn og har en hund.

Jeg har siden 2008 arbejdet med massage af spændte muskler på grund af træning eller arbejds relaterede problemstillinger, indtil jeg i 2009 tog uddannelsen som idrætsskadeterapeut.

Behovet og interessen for at søge mere viden kom naturligt, idet jeg fik klienter på briksen som jeg ikke helt kunne hjælpe kun med massage. Gennem denne uddannelse blev det muligt for mig at hjælpe klienten med at finde årsagen til deres problem og behandle mere bredt.

I 2013 blev jeg færdig som columnaterapeut, også kaldet rygterapeut. Med denne uddannelse samt en lang række kurser i bl.a. bækkendysfunktioner, costa (ribben), skulder, piskesmæld samt ansigtsmassage, opnåede jeg en større viden for hvordan kroppen holistisk set arbejder og fungerer, og fik dermed flere behandlingsmuligheder af mine 

klienter´s bevægeapparats problemer.

I marts 2020 afsluttede jeg den godt to år lange akupunktur uddannelse ved Lasota Terapi Akademi. Under uddannelsen var jeg på en 14 dages studietur til Kina, hvor jeg fik teori undervisning på et universitet og var helt tæt på den praktiske akupunktur på et hospital i Beijing. Alt undervisning og praktik var under ledelse af meget dygtige kinesiske professorer i akupunktur.

Dette var virkelig interessant og har givet mig en meget bedre viden for hvad akupunktur kan.

Det at give mine klienter en virksom behandling, er virkelig noget jeg brænder for.

I min fritid går jeg til gymnastik, går ture med min hund og bruger gerne tiden med min familie.

bottom of page