top of page

Akupunktur

Akupunktur - hvad og hvorfor?


Akupunktur og traditionel kinesisk medicin (TCM) blev grundlagt for 2000 år siden, og er sidenhen dokumenteret og integreret med vestlig medicin i Kina.

Akupunktur punkterne blev grupperet i et system af meridianer, der løber over hele kroppen, som en ledende strøm af vital energi.

Kineserne fandt ud af, at hvis der er ubalance i kroppens vitale energi, kunne det give smerter eller sygdomme.

Så ved påvirkning af udvalgte akupunktur punkter kunne man hjælpe kroppen til at hele sig selv, og skabe balance i kroppens vitale energi, og patienterne fik det bedre.

Der er siden lavet mange studier omkring akupunktur og i dag ved vi, at det virker.

Under min uddannelse til RAB Akupunktør, var jeg på en 14 dages studie rejse til Beijing i Kina. Her jeg fik muligheden for at følge flere kinesiske professorer i Akupunktur på et hospital. Jeg så hvordan de behandlede patienterne, og fik mulighed for at stille spørgsmål til professorerne i forhold til behandlingerne. I Beijing modtog jeg også teoriundervisning af de kinesiske professorer på et universitet. Det var en utrolig spændende vidensrejse der gør, at jeg nu har en meget bedre forståelse for hvad akupunktur kan, og jeg fik endda nogle opskrifter med hjem på flere diagnoser.


Så hvis du døjer med eks:

Migræne eller hovedpine

Allergi eller eksem

Hormonelle problemer eller overgangsalder

Astma eller lungeproblemer

Søvnproblemer eller uro

Smerter i kroppen eller andet


-Så tøv ikke med at booke en tid, så hjælper jeg dig gerne.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig med dit problem, så skriv en sms besked til mig på 5192 4233 eller send en mail på hellesklinik@gmail.com så svarer jeg hurtigst muligt på din henvendelse.

bottom of page